Bartosz en VIP

Bartosz logoHilversum, 24 november 2010 - Bartosz (Arnhem, Hilversum) besloot vandaag mee te gaan doen aan het VIP-onderzoek. Remco Meisner gaf in Hilversum aan een verzamelde groep medewerkers uitleg over wat deelname inhoudt en welke resultaten daaruit voortkomen. Men was enthousiast.

Roel Dagevos van Bartos liet weten dat het mensgerichte karakter van het VIP-onderzoek uitstekend past bij de atmosfeer waarin Bartosz opereert. Het bedrijf heeft geen problemen die door de deelname aangepakt zullen gaan worden - het gaat sinds de oprichting gestaag bergopwaarts in een rap tempo - en daarom ligt het grootste belang van de deelname vooral in het vasthouden van de goede sfeer en de onderlinge communicatie. Het onderlinge contact is kwetsbaar en als een organisatie zo snel groeit als het bij Bartosz het geval is, loopt men een risico op verslechtering - en dat wil Roel graag zoveel mogelijk voorkomen.

De verzamelde medewerkers toonden zich geïnteresseerd en tot medewerking bereid. Ze zijn van harte welkom als deelnemers aan het VIP-onderzoek. In een vervolggesprek op 8 december is afgesproken, dat nog diezelfde week de leden van de Peer Group bekendgemaakt zullen worden. Men verwacht dat er een groepje van meerdere belangstellenden zal aantreden.

 

De Verbeelding

Developed by JoomVision.com

Laatste nieuws

VIP

  Versatility In Personalities Zorgt ervoor dat...
Lees meer...
Bartosz en VIP

Bartosz en VIP

Bartosz (Arnhem, Hilversum) besloot vandaag mee te...
Lees meer...

MINCE model

Een zeer beknopte uitleg van het MINCE model, de Towers,...
Lees meer...

MINCE meetmethode

In deze videoboodschap van ongeveer anderhalve minuut...
Lees meer...
Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland

10 november 2010 - De Royal Bank of Scotland heeft...
Lees meer...
eerste VIP-meting uitgevoerd

eerste VIP-meting uitgevoerd

9 juni 2010 - De allereerste meting in verband met...
Lees meer...